Societat 07/05/2020

Desmantellen un local de joc il·lícit al barri de Pere Garau, a Palma

A més de preparar-s'hi menjar, també era el lloc de trobada de partides clandestines

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'una sala de joc.

PalmaAgents de la Policia Nacional han desmantellat una sala de joc clandestina en un restaurant situat al barri de Pere Garau, a Palma, al qual acudien, majoritàriament, jugadors d'origen asiàtic, segons ha informat la policia en un comunicat.

L'operació es va desenvolupar aquest dimarts a les 18 h, per part de policies del Servei de Control de Jocs d'Atzar i agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana. La Policia Nacional va constatar que aquest local, a més de preparar menjar, també era un lloc de trobada per a jocs il·lícits.

Els agents varen observar que el local tenia la porta oberta, i després de controlar des dels voltants els possibles clients, varen constatar l'entrada de dues dones asiàtiques conegudes per la seva gran afició a les partides clandestines.

Davant l'evidència que estaven participant en una activitat il·legal, els agents varen optar per accedir a l'interior i requerir la presència de la propietària, qui va manifestar que no hi havia ningú més al local. La policia va constatar diversos habitacles ben equipats de mitjans audiovisuals, i varen observar com un jove, de manera accelerada, es dirigia a uns dels habitacles. En aquest lloc, els agents varen sorprendre tres dones i un home al voltant d'una màquina automàtica de fitxes de joc.

En total es varen intervenir 2.095 euros, una màquina d'automàtica de joc, diversos grups de cartes de pòquer i daus. Les propostes de sanció han estat remeses a la Direcció General de Comerç i Empresa del Govern, òrgan que té transferides les competències en matèria de joc. A més de la infracció administrativa, aquestes persones varen ser denunciades per infracció de l'estat d'alarma.

stats