Societat 14/11/2020

Denuncien l'intent de segrest d'un nin de 8 anys a Palma

Els fets s'han produït aquest divendres a prop de l'escola CIDE, a Son Rapinya

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaEls pares d'un nin de vuit anys han denunciat aquest divendres l'intent de segrest del seu fill a la sortida de l'escola CIDE, situada a la barriada de Son Rapinya, segons ha informat Última Hora. Els fets han succeït aquest divendres migdia, quan el menor ha sortit del centre per anar a dinar a casa seva.

Quan arribava a casa, dues persones l'han convidat a pujar a una furgoneta i el nin ha sortit corrent cap a la feina de la seva mare, que era a la mateixa zona. Després d'escoltar els fets, la família ha posat la corresponent denúncia davant de la Policia Nacional.

Des del centre han avisat de l'incident a través de les xarxes socials i han enviat una circular a les famílies per tranquil·litzar-les i demanar que extremin les precaucions a les entrades i sortides dels alumnes de l'escola.

Aquesta no és la primera vegada que s'ha denunciat un intent de segrest aquest any. El mes de març a Esporles, una dona va denunciar que un home i una dona varen intentar endur-se la seva filla de sis anys i el mes d'octubre, a Santa Margalida, un home va denunciar que un home amb barba que conduïa una furgoneta es va acostar a la seva filla a la sortida d'una acadèmia d'anglès i li demanà que pujàs al vehicle.

stats