Societat 29/07/2019

Denuncien que l'Ajuntament de Palma deixi aparcar a les voreres d'alguns carrers de Santa Catalina

Vianants en Lluita es queixa que la Policia Local publiqui fotos a les xarxes de cotxes aparcats en aquestes zones

Ara Balears
1 min
Denuncien que l'Ajuntament de Palma deixi aparcar a les voreres d'alguns carrers de Santa Catalina

PalmaL'entitat Vianants en Lluita critica que l'Ajuntament de Palma permeti en alguns carrers de Santa Catalina aparcar damunt la vorera i que, a més, publiqui fotos a Twitter i Facebook d'aquesta permissivitat, que perjudica els vianants que circulen per aquestes zones ocupades per vehicles.

"La publicació a Facebook i Twitter per part de la Policia de Palma d'una entrada on es mostra com es permet als vehicles amb motor posar les rodes sobre la vorera és, per a nosaltres, tota una declaració d'intencions: continuar ignorant la mobilitat més neta i que suposa el 50% dels recorreguts a la ciutat, la mobilitat per als vianants; és a dir, anar a peu, caminant", destaca l'entitat.

Segons l'entitat, l'Ajuntament de Palma continua enquistat en els mateixos problemes, "continua en la mateixa línia que les anteriors legislatures: omplir la ciutat de màquines fins que rebenti".

Potser el problema és de perspectiva, destaquen des de l'entitat: "Nosaltres miram cap a Copenhaguen, Pontevedra, Vitòria, però l'Ajuntament de Palma continua apostant per un model de ciutat en què el vianant pateix la manca de seguretat".

stats