Societat 21/05/2020

Ja han denunciat 40 terrasses a Palma per incomplir la normativa de la fase 1

La Policia Local ha retirat la darrera estructura de tendal fix detectada als bars de Ciutat

Ara Balears
1 min
Les terrasses poden obrir amb un 50% de l'ocupació a Palma

PalmaLa Policia Local de Palma ha denunciat 40 terrasses que incomplien la normativa d'ençà que Mallorca va entrar en la fase 1 el passat 11 de maig. Arran de les inspeccions, els agents han proposat per a sanció 22 establiments per incomplir l'horari permès, 10 per no respectar les distàncies de seguretat entre clients i 8 per excés d'ocupació de la zona autoritzada.

Juntament amb això, els agents municipals varen retirar la darrera estructura de tendal fix detectada a Palma dia 18 de maig. La Policia Local recorda, en aquest sentit, que el 4 de febrer va expirar el termini de 18 mesos atorgat per l'Ajuntament per a la retirada voluntària d'aquesta mena d'instal·lacions. Aquesta darrera es trobava a la plaça de Santa Eulàlia i ja tenia una denúncia prèvia.

D'altra banda, la Policia Local va detenir quatre persones per un delicte contra la salut pública aquesta matinada. Els fets varen tenir lloc a la carretera de Puigpunyent, des d'on varen rebre un avís dels veïns que es queixaven del renou de la música que venia d'una festa que se celebrava a unes construccions de la zona.

Una vegada allà, els agents varen trobar una instal·lació lumínica de sis làmpades de gran mida i un sistema de reg i un altre de ventilació per mantenir 93 plantes de marihuana d'entre 40 i 60 centímetres d'altura. Els detinguts són quatre homes de nacionalitat espanyola nascuts a Palma (dos del 1990, un del 1983 i un altre del 1996).

stats