Societat 15/10/2021

Demanen 240 anys de presó per a quatre homes acusats de violar en grup una menor a Palma

A més, un dels acusats intentà vendre la víctima a un altre home per 1.000 euros

ARA Balears
1 min
L'Audiència provincial de Palma.

PalmaLa Fiscalia reclama penes que sumen un total de 240 anys de presó per als quatre homes acusats d'una violació en grup d'una menor a Palma. A més, un dels acusats s'enfronta també a una condemna de set anys de presó per prostitució de menors. L'home és acusat d'intentar vendre la víctima de la violació múltiple a un altre home a canvi de 1.000 euros.

Els fets que es jutjaran divendres de la setmana que ve varen ocórrer el mes de gener del 2016 al domicili d'un dels homes acusats. Segons les investigacions policials, els homes introduïren la menor dins una habitació a la força i l'obligaren a mantenir relacions sexuals amb ells. Tot i que la víctima s'hi va negar, els homes la coaccionaren i la varen vexar fins que la menor, per por, va acabar mantenint relacions sexuals amb tots ells. Segons ha detallat la Fiscalia, la víctima tenia menys de 16 anys i actualment encara rep ajuda psicològica.

A part de la condemna, la Fiscalia demana també que s'imposi una ordre d'allunyament a tots els acusats per garantir la llibertat de la víctima i evitar que es puguin produir de nou els fets. A més, també es reclama una indemnització per a la víctima de 100.000 euros.

stats