Agressió sexual
Societat 14/12/2022

Demanen 10 anys de presó a un monitor de busseig per agredir sexualment una jove a Cabrera

Els fets varen tenir lloc durant una excursió que la víctima i la seva família varen fer amb l'empresa on treballava el presumpte agressor

ARA Balears
1 min
L'Audiencia Provincial de Palma.

PalmaL'Audiència Provincial de les Balears demana 10 anys de presó per a un home de 42 anys que presumptament va aprofitar la seva condició de monitor de busseig per agredir sexualment una jove alemanya de 19 anys a Cabrera. Els fets varen tenir lloc el juliol del 2020, quan la víctima i la seva família varen fer una excursió en barca contractada amb una empresa dedicada a activitats de busseig en la qual treballava el presumpte agressor.

Segons ha informat Europa Press, la jove i la seva família tenien una relació de confiança amb l'home perquè ja havien duit a terme altres immersions en anys anteriors. Segons el fiscal, el dia dels fets, aprofitant que la jove havia quedat tota sola a l'embarcació, el processat es va asseure darrere d'ella i la va besar al clatell. Malgrat la negativa de la víctima, ell va continuar besant-la i tocant-li les parts íntimes, fins a agredir-la sexualment.

El 18 de juliol del 2020 es va prohibir a l'home sortir de l'illa, aproximar-se a la perjudicada a menys de 500 metres i comunicar-s'hi. Així, la Fiscalia considera els fets constitutius d'un delicte d'agressió sexual, pels quals, a més de la pena de presó, en demana la inhabilitació especial per a qualsevol professió que impliqui contacte regular i directe amb menors d'edat durant 15 anys i la prohibició d'acostar-se a la jove durant un període de 10 anys.

stats