Societat 19/06/2020

Demanda contra l'hotel de Messi a Mallorca per acomiadament improcedent

La companyia es justifica dient que fa tres anys que arrossega una "mala situació financera"

Ara Balears
1 min
Hotel Fona de S'illot (Mallorca)

PalmaEls treballadors de l'hotel Fona de Mallorca, propietat del futbolista argentí del FC Barcelona Leo Messi, han presentat una demanda per l'acomiadament improcedent que van patir el mes de febrer del 2019. Ho han fet després de no arribar a un acord al Tribunal de Mediació, ja que el conglomerat empresarial de Messi, gestionat pel seu germà Rodrigo, justifica que els acomiadaments s'han fet a causa de la "mala situació financera" que arrossegaven des de fa tres anys, un argument que els treballadors rebutgen, segons indica Efe.

De fet, l'advocat que representa els treballadors, Pablo Alonso de Caso, afirma que les dades aportades per la mercantil "no demostren la raó de l'acomiadament". De fet, afegeix, "crida l'atenció que de la planta d'un hotel només s'acomiadin sis treballadors", i amb aquest "simple fet s'hauria de considerar improcedent".

Per aquest motiu, l'advocat ha sol·licitat al jutjat que requereixi a les mercantils demandades, en concret Biniaraix SA i Explotaciones Rosotel SL, els contractes de negoci jurídic que han fet a l'hora de "cedir-se l'explotació de l'establiment hoteler", ja que així es trobarà el "responsable d'aquests acomiadaments", ha especificat.

stats