Successos
Societat 08/10/2023

Delicte a Palma: Grava una parella de menors tenint relacions i ho difon per internet

La Policia Nacional ha detingut un menor per difondre les imatges sexuals

ARA Balears
2 min
Un policia investiga

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un menor per difondre imatges d'una parella, també menor d'edat, mantenint relacions sexuals. Les havia gravades a través d'un pany. El Grup de Delictes Tecnològics (Ciberdelinqüència) i Delinqüència Econòmica de la Policia Nacional a Palma s'ha encarregat de la investigació.

Segons ha informat el cos armat, varen rebre una denúncia en què una menor explicava que havia sabut, per part d'unes amigues, que s'estava difonent un vídeo seu en què se la veia mantenint relacions sexuals amb el seu al·lot.

Les imatges varen ser obtingudes quan estaven en una festa privada, a casa d'un amic, i varen ser enregistrades a través del pany de la porta del dormitori. La menor va rebre nombroses telefonades d'un número privat en què es mofaven d'ella pel vídeo.

Els agents varen començar a fer les primeres indagacions. Així, varen prendre declaració a nombrosos testimonis, tots menors d'edat. Els joves varen relatar que tenien coneixement de l'enregistrament per part del presumpte autor, a qui varen recriminar la seva acció i li varen demanar que l'esborràs. El vídeo, lluny de ser esborrat, va ser difós en una xarxa de missatgeria instantània en la qual es podia veure només una vegada.

Un cop aconseguides totes les declaracions, tot apuntava cap a la mateixa persona, un altre menor, que va ser arrestat dimecres passat acusat d'un delicte de descobriment i revelació de secrets.

Els agents varen intervenir el terminal mòbil i el jove va quedar en llibertat i va ser lliurat als seus progenitors. Les diligències han estat trameses a la Fiscalia de Menors.

La víctima està molt afectada, com indiquen els seus pares, que s'han bolcat en la investigació policial i han facilitat tota mena d'informació.

stats