Societat 13/03/2018

Maria Salom demana al batle de Palma un informe per reformar el passeig de Cala Gamba

La Delegació del govern diu haver demanat el document al Consistori el setembre passat

Ara Balears
1 min
Salom i Simarro s'han reunit per trobar una solució als desperfectes que sofreix des de fa anys una part del passeig de Cala Gamba.

PalmaLa delegada del govern, Maria Salom, ha demanat al batle de Palma, Antoni Noguera, l'informe acreditatiu dels desperfectes que sofreix el passeig de Cala Gamba per afrontar-ne la rehabilitació.

En un comunicat, la Delegació del govern afirma que la Demarcació de Costes va sol·licitar l'informe al Consistori el setembre passat. "Des de llavors, em consta que hem sol·licitat aquest informe a Cort en diverses ocasions", i "tampoc avui" l'ha facilitat, ha retret Salom.

La delegada i el batle s'han reunit aquest dimarts amb el cap de la Demarcació de Costes, Carlos Simarro, "per cercar una solució als desperfectes que sofreix des de fa anys una part del passeig de Cala Gamba".

Costes ha argumentat en la reunió que "el responsable de la utilització, la conservació i el manteniment d'aquesta zona és l'Ajuntament de Palma", segons un acord del 2005 per a la recuperació de la zona costanera entre Can Pere Antoni i el Carnatge.

stats