Societat 06/01/2021

Una part del primer premi de la loteria de Reis cau a Llucmajor

El número 19.570 és el premiat, venut a l'estanc Novetats del carrer Sant Miquel del municipi mallorquí

Ara Balears
1 min
Una part del primer premi de la Loteria de Reis cau a Llucmajor

PalmaEls Reis d'Orient arriben carregats de loteria a Llucmajor, concretament a l'estanc Novetats del carrer Sant Miquel del municipi. Allà, hi ha tocat una part del primer premi del sorteig extraordinari de la loteria de Reis, celebrat aquest dimecres. Està dotat amb dos milions d'euros per sèrie (200.000 euros al dècim), i el número premiat ha estat el 19.570.

Carmen Ruiz, encarregada de l'estanc Novetats, que és propietat de la seva mare, Jeroni Noguera, ha explicat a l'ARA Balears que "el beneficiat encara no ha aparegut". Igualment, el carrer Sant Miquel s'ha omplit de gent, que celebrava la bona nova respectant les mesures de seguretat actuals. Precisament per aquestes mesures, la celebració ha estat molt diferent de les que se solien veure altres anys. Igualment, mitjans de comunicació, veïns i autoritats no han volgut perdre l'oportunitat d'anar a veure i felicitar les responsables de l'establiment.

"Estam molt contentes, sobretot en moments com aquests, de poder fer feliç algú. I ens alegra molt que la gent ens hagi vingut a veure; és molt guapo que les persones s'alegrin per les altres", deia Ruiz.

El primer premi ha estat molt repartit per tot Espanya, en concret, a 53 administracions de loteria. La resta de premis d'aquest sorteig han passat de llarg i no han caigut a les Balears.

stats