Mobilitat
Societat 19/09/2023

Deixar el cotxe als aparcaments del carrer de Manacor, la Riera o Santa Pagesa costarà com a màxim cinc euros al dia

L'objectiu és fomentar la mobilitat sostenible i reduir l'accés de cotxes al centre de Ciutat

ARA Balears
1 min
Nous preus dels aparcaments del carrer Manacor, sa Riera i Santa Pagesa

PalmaL'Ajuntament de Palma va aprovar, mitjançant el consell d'administració de la Societat Municipal d'Aparcaments SA, reduir la tarifa màxima diària de cinc euros als aparcaments situats al carrer de Manacor, la Riera i Santa Pagesa. Aquesta mesura, que va entrar en vigor aquest dilluns, suposarà un estalvi de fins a deu euros diaris a aquells usuaris que utilitzin l'aparcament durant un dia en aquestes tres instal·lacions.

A través d'un comunicat, el Consistori de Ciutat ha detallat que es tracta d'una reducció de fins a un 66% que té com a objectiu oferir preus assequibles en aparcaments perifèrics i afavorir, així mateix, els desplaçaments a peu, amb bicicleta o bé a través les línies de bus de l'EMT Palma fins al centre de la ciutat.

D'aquesta manera, la tarifa de rotació d'aquests aparcaments perifèrics es manté en 1,300581 euros cada hora. Així, les persones que facin una estada als aparcaments del carrer de Manacor, Santa Pagesa o la Riera durant més de quatre hores diàries pagaran una tarifa màxima diària de cinc euros a partir de la quarta hora d'estada en aquestes tres instal·lacions.

L'Ajuntament ha remarcat que amb aquesta iniciativa pretenen potenciar la mobilitat sostenible i reduir l'accés de vehicles al centre de Palma.

stats