Divorci
Societat 08/08/2022

La curiosa manera en què Jerry Hall ha decidit entregar els papers del divorci a Rupert Murdoch

La model, de 66 anys, es va assabentar per correu electrònic que ell la volia deixar i no està disposada a posar gens fàcil aquest procés al magnat

2 min
Rupert Murdoch i Jerry Hall anuncien que es casen

BarcelonaAmb 91 anys, el magnat dels mitjans de comunicació Rupert Murdoch s'enfronta al seu quart divorci i sembla que no ho tindrà fàcil. La seva ex, la model Jerry Hall, de 66 anys, amb qui fa sis anys que està casat, no està conforme amb la manera en què el milionari li va comunicar que es volia divorciar d'ella i li està plantant cara amb totes les armes que té al seu abast. Després d'assabentar-se que ell volia trencar el matrimoni amb un correu electrònic en què deia que la seva unió s'havia acabat i que a partir d'aquell moment només s'hi comunicaria a través dels seus advocats, l'exdona de Mick Jagger ha decidit entregar els papers del divorci al magnat de la comunicació a través d'un antic agent antiterrorista de la Policia Metropolitana abans mateix que Murdoch pugés a un jet privat l'endemà del casament de la seva neta.

El propietari de l'imperi News Corp va ser abordat per l'investigador privat Michael Colacicco en un aeroport i, aprofitant un moment en què el seu nombrós equip de seguretat “no va reaccionar a temps”, va donar els papers de Hall a Murdoch, que un cop té a les mans aquests documents es considera legalment notificat i no pot donar-se per no coneixedor d'allò que la seva encara dona li estigui comunicant. Segons The Mail on Sunday –mitjà que no és propietat del grup de Murdoch–, el magnat “semblava sorprès, per dir-ho suaument”, del fet que ella hagués aconseguit arribar a ell, i més encara en un context públic. Aquesta manera de posar-se en contacte per part de Hall denota que el divorci pot acabar sent complicat. De fet, la fortuna immensa que acumula Murdoch fa preveure que hi hagi molts interessos més enllà de l'afectiu. El 2013, segons Forbes, Murdoch tenia un patrimoni al voltant dels 10.000 milions d'euros.

Tot i que el motiu de la ruptura segueix sent privat i cap dels dos ha fet declaracions, fonts coneixedores han assegurat en alguns mitjans rosa que el fet que ella no deixés sortir Murdoch de casa per protegir-lo del coronavirus hauria despertat les suspicàcies de la família. L'aïllament els hauria fet témer que tingués intencions d'apartar-lo dels seus sis fills, nascuts de diferents matrimonis, per obtenir possiblement algun benefici extra del seu matrimoni. De fet, també hi hauria hagut problemes pels diners que Hall hauria de rebre en el moment que Murdoch morís. Tot i que la model hauria signat un acord prenupcial, als seus familiars els preocupava que pogués aprofitar aquell aïllament imposat per la pandèmia per modificar-lo d'alguna manera.

stats