Internet
Societat 31/01/2023

Cristina Pedroche no parlarà del seu embaràs per por de les crítiques a xarxes

La presentadora diu que vol tenir cura de la seva salut mental

3 min
La presentadora Cristina Pedroche amb el disseny creat en col·laboració amb ACNUR.

BarcelonaCristina Pedroche està acostumada que els mitjans i les xarxes socials parlin d'ella, però amb el seu embaràs ha decidit marcar una línia vermella. La presentadora de La Sexta ha explicat que ha decidit no compartir a xarxes cap notícia sobre el fill que espera amb el seu marit, el xef Dabiz Muñoz, una informació que es va filtrar uns dies abans que ella fes la retransmissió de les campanades de Cap d'Any. Pedroche ha reconegut que li fa por la reacció de la gent a xarxes si publica alguna cosa sobre el seu embaràs.

La presentadora s'ha sincerat a Instagram. "Reconec que m'està costant pujar coses sobre el procés personal tan gran que estic vivint perquè em fa por. Això és el més íntim que tinc, el més bonic que m'ha passat i em fa por no estar preparada per aguantar les males paraules, les crítiques i els mals comentaris", explica en una publicació al seu perfil. El text va acompanyat d'una foto d'ella vestida amb un pantaló de xandall de color gris i uns sostenidors fúcsies, un look que li permet ensenyar la seva incipient panxa d'embarassada.

En el mateix text, Pedroche reconeix que aquesta setmana ha patit per les crítiques en contra seva després que Antena 3 anunciés que serà l'encarregada de presentar el concurs Password, un format que inicialment havia d'encapçalar Luján Argüelles, que ja el va conduir a Cuatro. "Avui gairebé sense voler he estat llegint les animalades que em diuen a Twitter arran de la notícia que presentaré un nou programa, i, no us enganyaré, em fan mal. Em dol que es critiqui sense veure'l, sense donar-me una oportunitat, que sembli que ningú s'alegra o fins i tot que hi hagi qui em desitgi mala sort", lamenta.

Protegir-se ella i el seu nadó

Pedroche continua reflexionant sobre les crítiques que rep a xarxes i explica que ja ha assimilat que la critiquin per qüestions relatives a la seva feina, però que no sap si podria aguantar comentaris feridors sobre el seu embaràs. "Em dol, però a aquest tipus de crítiques hi estic més acostumada, i no per això fan menys mal, però no sé si estic a punt per enfrontar-me a crítiques sobre el meu cos per l'embaràs o coses pitjors que no vull ni esmentar", confessa.

La col·laborada de Zapeando assegura que en aquesta etapa de la seva vida valora més que mai la salut mental i que està disposada a abandonar les xarxes socials o limitar-ne l'ús si han de perjudicar-la a ella o a la seva família. La comunicadora acaba el seu escrit dient: "Jo no treballo només a través de les meves xarxes socials, la meva professió avui dia és una altra i si veig que em comença a afectar personalment, sentint-ho molt, tant el meu Instagram i com les altres xarxes socials passaran a ser únicament sobre la meva feina. Sé que sou molts els que em doneu suport i afecte, però en aquest moment de la meva vida he de protegir-me, protegir-nos, a mi i al meu nadó. Tant de bo això fos un lloc segur on poder mostrar-vos el meu canvi, explicar-vos amb tota la il·lusió que tinc de quantes setmanes estic, com ho estic portant, el sexe del nadó... Però em fa por".

Les paraules de Pedroche han rebut del suport de nombroses famoses que li han enviat missatges d'estima, com ara Sara Carbonero, la Mala Rodríguez o Anna Simón. "Gaudeix-lo, gaudeix-lo i gaudeix-lo com a tu et vingui de gust", li ha dit la presentadora catalana. L'atleta Ana Peleteiro, que acaba de ser mare, li ha escrit: "Aquest procés només us pertany a tu i al teu bebè. Gaudeix-lo perquè passa volant. I a qui no li agradi, que tanqui la porta al sortir". També s'ha sumat als comentaris positius Chanel: "Ets preciosa".

stats