Societat 29/06/2017

Cristiano Ronaldo abandona la Copa Confederacions per conèixer els seus dos nous fills

Es tracta d'uns bessons, nen i nena, que haurien nascut als EUA fa 21 dies

Efe
1 min
Cristiano Ronaldo ha penjat aquesta imatge a les xarxes amb els bessons

MadridCristiano Ronaldo ha confirmat a les seves xarxes oficials que abandona la Copa Confederacions, després de perdre en semifinals davant Xile, per conèixer els bessons dels quals ha estat pare, i ha assegurat que se sent "molt feliç de poder estar finalment" amb els seus nous fills "per primera vegada". Set anys després del naixement de Cristiano Júnior, el davanter del Reial Madrid ha anunciat l'arribada de dos bessons, un nen i una nena.

"He estat al servei de la selecció nacional, com sempre passa, en cos i ànima, fins i tot sabent que els meus dos fills havien nascut. Lamentablement, no hem aconseguit arribar al principal objectiu esportiu que volíem, però estic segur que seguirem donant alegries als portuguesos", escriu. "El president de la Federació Portuguesa de futbol i el seleccionador nacional han tingut una actitud que no oblidaré", ha afegit, i ha agraït haver quedat alliberat de la final de consolació de la citada competició futbolística.

Cristiano Ronaldo acaba el seu escrit mostrant l'alegria per conèixer els seus dos fills. "Estic molt feliç de poder finalment estar amb els meus fills per primera vegada", sentencia. El madridista no revela si els noms dels seus fills són Eva i Mateo, tal com han publicat diversos mitjans.

Tal com ha publicat la premsa portuguesa i britànica en diverses ocasions, Cristiano estava esperant dos fills fruit d'una gestació subrogada als EUA, cosa que ja va passar amb el seu primer fill. De la mare del primer nen no se'n sap res i no s'espera que transcendeixi cap dada de la mare dels segons. Diversos mitjans han publicat que els nens haurien nascut el dia 8 de juny i que la mare del futbolista, Dolores Aveiro, ja estaria amb les criatures.

stats