Societat 14/12/2019

Cristiano dobla Messi en ingressos a Instagram

El portal BuzzBingo fa públic un estudi sobre els ingressos que reben els famosos per publicar posts patrocinats

Ara
2 min
Cristiano dobla Messi  en ingressos a Instagram

Leo Messi va tornar a demostrar fa dues setmanes que és el millor jugant a futbol quan va guanyar una nova Pilota d’Or. Ara ja en té sis, més que ningú, i supera Cristiano Ronaldo, que n’ha guanyat cinc i que aquesta vegada va quedar tercer. Ara bé, hi ha un altre àmbit en què el futbolista portuguès està molt per davant de l’argentí: Instagram. El portal BuzzBingo ha fet públic aquesta setmana un estudi sobre els ingressos que reben els famosos per publicar posts patrocinats en aquesta xarxa social, i Cristiano guanya per golejada: aquest any ha ingressat 47,8 milions de dòlars (uns 43 milions d’euros) per aquesta via, mentre que Messi, que ocupa el segon lloc del rànquing, es queda amb menys de la meitat d’ingressos: 23,3 milions de dòlars (20,9, en euros). Aquest particular podi el completa la model Kendall Jenner amb uns ingressos de 15,9 milions de dòlars.

Ronaldo també supera clarament Messi en el nombre de posts patrocinats: n’ha publicat 49, ocupa el tercer lloc del rànquing, per darrere de la influencer de viatges Tara Whiteman (amb 73) i de la youtuber de bellesa Jackie Aina (50). El futbolista argentí, mentrestant, ocupa la sisena plaça, amb 36 posts patrocinats. Això suposa que, per cadascuna d’aquestes publicacions, el crac blaugrana ha ingressat una mitjana de 648.000 dòlars (uns 580.000 euros), lluny dels 975.000 (876.000 euros) de l’exjugador del Reial Madrid. En tot cas, Cristiano no arriba als 1,27 milions de dòlars (1,14, en euros) per publicació que ingressa Kylie Jenner, que dobla la seva germana Kendall en aquest apartat. La petita de les Jenner és vuitena en el rànquing global d’ingressos amb 3,8 milions de dòlars, tot i que només ha publicat tres posts patrocinats.

Els deu homes que apareixen en el rànquing són esportistes, i set juguen o jugaven a futbol. En canvi, entre que les dones hi ha cantants, actrius, influencers i models, incloent-hi una tercera membre del clan Kardashian-Jenner, Khloé, en la desena posició.

stats