Societat 13/10/2021

La Creu Roja estrena la reforma integral de l'hospital de Palma

El centre atén al voltant de 47.000 persones a l'any

ARA Balears
1 min
L'hospital de la Creu Roja després de la reforma integral.

PalmaLa Creu Roja ha presentat avui la reforma integral del seu hospital a Palma en un acte al qual han estat presents la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la consellera de Salut, Patricia Gómez. La reforma ha implicat tot l'edifici i s'ha fet servir com a base l'estructura actual, que data dels anys trenta. Les tasques han durat dos anys i mig.

L'Hospital de la Creu Roja de Palma funciona des del 1949 i està integrat en la xarxa hospitalària pública de les Illes Balears. Disposa de servei de rehabilitació, consultes externes, cirurgia i activitat ambulatòria, una unitat d'hospitalització, servei de proves diagnòstiques i un hospital de dia geriàtric. Té 76 llits, que estan distribuïts en quaranta habitacions, i tres sales d'operacions. Atén aproximadament unes 47.000 persones a l'any.

"L'hospital ja està preparat i reforçat per a una nova etapa que ha d'oferir una millor atenció a les persones que ho necessitin", ha afirmat el president autonòmic de l'entitat a les Balears, Toni Barceló. Així mateix, ha subratllat que, a més de la rehabilitació de l'edifici, s'han renovat i ampliat els equipaments sanitaris i s'ha reforçat l'equip humà.

Per part seva, Armengol ha destacat que la feina que fa Creu Roja "és impagable" i ha celebrat que s'hagin dut a terme unes "obres que fan que aquest sigui un nou hospital, que doni noves garanties sanitàries per a la ciutadania d'aquestes illes i que continuï mantenint l'excel·lència de la salut pública en aquesta comunitat autònoma".

stats