Successos
Societat 31/01/2023

Un cotxe es cala foc en un pont de la via de cintura de Palma

Una unitat dels Bombers de Palma s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, on ha intervingut durant una hora per apagar el foc

ARA Balears
1 min
Un vehicle dels Bombers de Palma.

PalmaUn cotxe s'ha calat foc en un dels ponts de la via de cintura de Palma aquest dimarts, al voltant de les 16.30 h, segons han informat mitjans locals i han confirmat a l'ARA Balears fonts dels Bombers de Palma. En concret, l'incident s'ha produït al pont flotant ubicat a l'altura de la Vileta –i a prop de la policlínica Miramar–, on s'ha desplaçat una unitat sencera dels Bombers del parc de la Teulera, amb un vehicle i sis operatius.

Segons han informat els Bombers, cap persona ha resultat ferida, ni per cremades ni per inhalació de fums. La conductora del vehicle, quan ha detectat que el cotxe començava a cremar, ha pogut aparcar-lo a un costat de la carretera i sortir-ne. A la seva arribada, els bombers ja no han trobat cap altre vehicle als voltants.

Un cotxe es cala foc en un pont de la via de cintura de Palma

El foc i el fum ha provocat moments d'alarma als voltants del lloc dels fets, atès que es podien veure des de lluny. Unes imatges captades des del barri de Son Cotoner permeten veure la columna de fum que desprenia el cotxe, que ha quedat totalment calcinat.

stats