Societat 09/07/2018

Cort sol·licita tornar a pagar els plusos de carrera professional

Segons ha informat la regidora de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, "la petició de l'Ajuntament de Palma està secundada pel sindicat Comissions Obreres"

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'ARA Balears.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha remès un escrit al Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de la capital balear en el qual sol·licita que s'aixequi la suspensió cautelar que hi ha sobre el pagament als seus funcionaris dels plusos de carrera professional.

"La petició de Cort està secundada pel sindicat Comissions Obreres", ha informat la regidora de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi.

"També esperam que la nova delegada del govern a les Balears faci costat a la nostra proposta", ha assenyalat l'edil, qui ha admès que Rosario Sánchez encara no s'ha dirigit al Consistori per comunicar la seva decisió sobre aquest conflicte judicial.

Mentre espera la revocació de la suspensió cautelar, Cort "avança el pagament d'algunes nòmines a persones que realment ho necessiten", ha dit Jhardi.

En cas que el Jutjat tornàs a permetre el pagament dels suplements salarials en concepte de carrera professional, s'abonarien amb caràcter retroactiu.

"Els plusos es pagarien a partir del mes de març de 2018, data en què varen deixar de ser abonats", ha precisat la regidora.

stats