Societat 12/07/2023

Cort reobrirà demà les oficines d'Atenció al Ciutadà de les Avingudes i Sant Ferran

Els usuaris han hagut d'anar a altres punts o fer els tràmits telemàticament

ARA Balears
1 min
OAC d'Avingudes

PalmaL'Ajuntament de Palma ha anunciat aquest dimecres que a partir de demà dijous les oficines d'Atenció Ciutadana (OAC) de Sant Ferran i d'atenció al públic de les Avingudes tornaran a estar operatives després d'haver resolt l'avaria de l'aire condicionat que va obligar dimarts a tancar-les.

El Consistori ha recordat que aquest dilluns el regidor d'Urbanisme d'Habitatge i Projectes Estratègics, Óscar Fidalgo, va ordenar suspendre totes les actuacions administratives de la planta zero de les Avingudes en detectar-se una fractura a la canonada d'aire condicionat.

El tancament provisional de la planta on estaven les oficines d'atenció al públic d'Urbanisme, Funció Pública i Serveis Socials va suposar que els funcionaris haguessin de teletreballar i els usuaris fessin les gestions telemàticament.

D'altra banda, l'OAC ubicada a l'edifici de la Policia Local de Sant Ferran va haver de tancar també per la fractura d'una canonada. En aquest cas, els usuaris que haguessin de fer tràmits o gestions es van haver de desplaçar a altres oficines.

stats