Societat 28/03/2022

Cort organitza Neda per Ucraïna, una jornada solidària per ajudar els refugiats

Hi haurà un circuit d'activitats esportives i berenar per a tots els participants

ARA Balears
2 min
Presentació de la jornada solidària 'Neda per Ucraïna'

PalmaL'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dilluns Neda per Ucraïna, una jornada solidària amb l'objectiu de recaptar fons a favor de l'Associació Espanya amb Acnur, una entitat de l'ONU que ajuda refugiats i sol·licitants d'asil proporcionant-los protecció i assistència humanitària. Aquest esdeveniment es farà aquest dissabte, de 9 a 21 h, a les Piscines Municipals de Son Hugo.

La jornada està adreçada principalment als més joves, que podran gaudir d'un circuit d'activitats esportives a la zona exterior de la instal·lació. A més, l'Ajuntament de Palma ha explicat, a través d'un comunicat, que les 500 primeres persones inscrites seran obsequiades amb una gorra de natació el dia de l'esdeveniment i tots els participants podran gaudir d'un berenar saludable en finalitzar la seva participació.

El batle de Palma, José Hila, ha animat la ciutadania a participar en aquest esdeveniment que uneix esport i solidaritat. "Palma és una ciutat compromesa i solidària; per això vull animar tots els palmesans i palmesanes a inscriure's en aquesta activitat i aconseguir la major participació possible", ha assegurat el batle durant la presentació de la jornada. A més, ha destacat que tot i que les activitats estan dedicades principalment als més petits, la diada està dirigida a tots els públics i tothom hi pot participar.

Hila ha explicat que no és una activitat competitiva i només hi ha una meta comuna: "Donar el màxim suport al poble ucraïnès recorrent metres per la pau".

L'Ajuntament de Palma ha explicat que totes les persones interessades es poden inscriure a la plataforma d'sportmaniacs seleccionant la franja horària de participació i abonant una aportació solidària a partir de 5 euros. A més, també es pot fer una aportació voluntària a la FILA 0 de la plataforma d'sportmaniacs.com.

stats