Societat 09/11/2018

Cort destina 772.353 euros a reformar els barris de Son Gotleu, Camp Redó i Verge de Lluc

També és preveu destinar una part del pressupost a adequar les zones privades d'ús públic per assegurar la integritat dels vianants

Ara Balears
1 min
‘Corea’: la renovació d’un barri?

PalmaL'Ajuntament de Palma destinarà 772.353 euros a ajudes per realitzar reformes als barris de Son Gotleu, Camp Redó i Verge de Lluc. Els pressupostos es repartiran de forma diferent segons la zona: Destinaran 231.000 euros a Son Gotleu i Verge de Lluc, el 30 % de la inversió, mentre que el Camp Redò rebrà 309.000 euros, el 40 % del total.

També es preveu destinar una part del pressupost a adequar les zones privades d'ús públic per assegurar la integritat dels vianants. Aquesta nova línia rebrà un màxim de 25.000 euros per cada zona afectada, que servirà per reparar les voreres, la calçada, els arbres en mal estat o per la reparació, modificació o la col·locació d'enllumenat.

D'altra banda, el consistori destinarà un màxim de 35.000 euros a rehabilitar elements que afectin a la seguretat dels edificis, com les portes d'entrada, la conducció d'aigües fecals i les façanes. "Amb les subvencions ajudarem a les comunitats de veïns a tenir uns barris i uns habitatges més dignes", ha assegurat el regidor d'Urbanisme de Cort, José Hila.

stats