Societat 08/10/2020

Cort entrega 15 bicicletes elèctriques a la Policia Local de Palma

L'Ajuntament ha destacat que amb la compra d'aquests vehicles es pretén apostar per un model que combini "proximitat i capacitat de reacció"

Ara Balears
1 min
El batle de Palma, José Hila, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, durant la presentació.

PalmaCort ha informat aquest dijous que la Policia Local de Palma ha rebut aquesta setmana 15 bicicletes elèctriques, uns vehicles que, segons apunta l'Ajuntament, "són ecològicament sostenibles i enforteixen l'aposta per un model policial que combini proximitat i capacitat de reacció".

Segons ha destacat el Consistori, els tràmits per a la compra d'aquests vehicles elèctrics varen començar a l'inici de legislatura i es varen adjudicar per un total de 46.500 euros. Les bicicletes es destinaran inicialment a les comissaries de Litoral i Oest, encara que la seva designació serà dinàmica, segons les necessitats del servei, ha informat Cort.

En aquest sentit, el batle de Palma, José Hila, ha afirmat que "el compromís de l'equip de govern amb la ciutadania és que hi hagi més policies al carrer, a l'hora que treballam per una policia de proximitat, més ben dotada, perquè puguin fer millor la seva feina".

Per la seva banda, la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, ha subratllat que amb aquests nous vehicles es posa l'accent en el model de policia ponderada, és a dir, "que tingui capacitat de resposta davant les situacions que ho requereixin i que posi el punt en la proximitat", ha explicat.

Adrover també ha dit que s'està fent un esforç en l'oferta de contractació pública. Així, ha apuntat que "els dos primers anys de legislatura s'hauran creat 157 places de policia" amb les ofertes públiques d'ocupació del 2019 i el 2020.

stats