Societat 22/01/2020

Cort haurà de pagar el 75% dels concerts de la revetla de Sant Sebastià que es varen cancel·lar

El regidor de Participació Ciutadana, Alberto Jarabo, assegura que mantenir les actuacions va ser "correcte"

Ara Balears
1 min
La revetla de Sant Sebastià, en una imatge d'arxiu

PalmaL'Ajuntament de Palma haurà d'abonar el 75% dels concerts de la revetla de Sant Sebastià que es varen cancel·lar per causes meteorològiques diumenge. Així ho ha informat aquest dimecres el regidor de Participació Ciutadana i portaveu de Cort, Alberto Jarabo, qui ha assegurat que ajornar la festa era "impossible", a causa del gran moviment que suposa la seva organització.

Jarabo ha explicat que, una vegada muntats els escenaris, Cort ja havia de pagar el 75% del cost dels equips de llum i so i del muntatge dels escenaris, mentre que l'assegurança es fa càrrec del 25% restant. Si el concert hagués començat, l'Ajuntament hauria hagut de fer-se càrrec del 100%.

Jarabo ha assegurat que les decisions adoptades per l'Ajuntament durant les festes de Sant Sebastià varen ser "correctes" i ha defensat que, malgrat la pluja i el vent, no se suspengués la revetla de dia 19. El portaveu s'ha mostrat disposat a donar explicacions en el pròxim ple, tal com ha sol·licitat l'oposició, perquè les seves decisions varen estar avalades pels tècnics municipals. "Vàrem estar en contacte permanent amb els cossos de seguretat a través d'un grup de WhatsApp", ha destacat.

Segons el regidor, el fet d'haver de pagar tres quartes parts de les actuacions cancel·lades "no es va tenir en compte a l'hora de mantenir la revetla". A hores d'ara, Cort està avaluant "quan hauria costat suspendre la revetla". A més, Jarabo ha assenyalat que "cal repensar" les festes de Sant Sebastià perquè pateixen d'"inèrcia".

stats