Societat 18/07/2020

Cort demana a l'afició de l'Atlètic Balears que no surti a celebrar l'ascens a Segona si l'aconsegueix

L'Ajuntament no permetrà l'accés a la font de la Rambla per evitar-hi aglomeracions

Ara Balears
1 min
Els jugadors de l'Atlètic Balears celebren un gol.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha demanat a l'afició de l'Atlètic Balears que aquest diumenge no surti a celebrar l'ascens a Segona Divisió A, si és que l'aconsegueix. A més, ha informat que no es permetrà l'accés a la font de la Rambla i s'habilitarà un dispositiu coordinat per Policia Local i la Nacional per evitar les concentracions.

La crisi sanitària generada pel covid-19 "no aconsella que aquestes celebracions tinguin lloc, ja que hi pot haver aglomeracions i no respectar la distància de seguretat entre les persones", ha exposat el Consistori en un comunicat, en què apel·la "a la responsabilitat ciutadana" i que "no es posi en risc la salut de les persones".

D'altra banda, el Consell Superior d'Esports, la Reial Federació Espanyola de Futbol i la Lliga de Futbol Professional estan fent una campanya de conscienciació per evitar les celebracions i concentracions d'aficionats, a la qual s'ha sumat l'Ajuntament. A més, cal recordar que totes les competicions s'han desenvolupat a porta tancada.

L'Atlètic Balears es juga l'ascens a Segona A aquest diumenge a l'estadi de La Rosaleda (Màlaga), davant el Cartagena. El guanyador del partit aconseguirà l'ascens directe.

stats