Societat 24/04/2022

El Correllengua culmina el recorregut aquest diumenge vespre a Manacor

La mobilització pel català ha passat per 26 pobles durant tres dies

ARA Balears
1 min
La flama de la llengua sortint de Palma el primer dia de recorregut del 2022.

PalmaLa flama de la llengua arribarà aquest diumenge horabaixa a Manacor després de tres dies de recorregut per l'orografia mallorquina. Han estat tres jornades que varen tenir el tret de sortida divendres a Palma i que culminarà el recorregut avui vespre amb els concerts de fi de festa a la capital del Llevant mallorquí.

El primer dia de Correllengua la flama va recórrer des de Palma fins a sa Pobla, travessà tota la mancomunitat del Raiguer i passà per Alaró, Binissalem i Inca, entre d'altres. Dissabte va partir des del nord de l'illa, a Pollença, va passar per Alcúdia, Llubí i Petra fins a arribar a Algaida. Avui, diumenge, haurà iniciat el recorregut des de Llucmajor i arribarà a Manacor, com es deia.

De fet, dissabte, entre Montuïri i Algaida, en el darrer tram del camí de la segona jornada, la flama va tenir de portador durant una estona el president de l'Obra Cultural Balear, Joan Miralles. Així mateix, la va portar la vicepresidenta de l'entitat, Lena Serra.

Després de nou anys d'ençà que es va paralitzar el Correllengua, enguany ha tornat amb la participació de fins a 6.000 persones. Així doncs, aquest diumenge vespre es culminarà el retorn amb els concerts de Vaivé, Auxili i OR (O-ERRA), a partir de les 20.00 h fins a les 00.30 h al parc Municipal de Manacor.

stats