Succés
Societat 09/04/2024

Cops de puny i punyalades davant la seva filla menor d'edat: detenen una parella per agredir-se mútuament a Eivissa

S'enfronten a un delicte de maltractament dins l'àmbit familiar

ARA Balears
1 min
Un agents de la Policia Nacional a Manacor.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home i una dona de 36 anys a Eivissa per agredir-se mútuament davant la seva filla menor d'edat. Segons ha informat el cos policial, a través d'una nota de premsa, la discussió va començar per qui havia de fer-se càrrec de la seva filla durant aquell dia i va acabar amb diversos cops de punys a la cara i dues punyalades amb un ganivet de cuina.

Els agents van rebre l'avís d'un veí de la parella i quan van arribar al seu domicili van trobar molta sang a terra. La dona, que era dins l'habitatge, els va explicar que, a causa de la discussió, l'home detingut li havia pegat diversos cops de puny a la cara i que ella, per defensar-se'n, l'havia apunyalat dues vegades amb un ganivet de cuina. Els agents van acompanyar la dona a Can Misses, on la van atendre pels diversos traumatismes i hematomes que tenia a la cara a causa dels cops de puny.

Poc després van aconseguir localitzar l'home en un control de carretera. Els agents el van aturar perquè conduïa de manera estranya i quan el van interceptar van veure que tenia dues ferides al braç, una de set centímetres i l'altre de deu. Igual que en el cas de la dona, l'home va ser traslladat també a Can Misses, on un cirurgià li va curar les ferides.

Els detinguts s'enfronten ara a un delicte de maltractament dins l'àmbit familiar.

stats