Societat 16/11/2018

COPE Mallorca premia Huguet, Fundació Trobada, María Perelló, La Granja i Joan Carles Bestard amb els Populars 2018

El mitjà també reconeix la labor del diari 'Última Hora' pel seu 125 aniversari

Ara Balears
1 min
COPE Mallorca premia Huguet, Fundació Trobada, María Perelló, La Granja i Joan Carles Bestard amb els Populars 2018

PalmaEl director de la COPE Balears, Xavier Bonet, ha proclamat aquest divendres els Premis Populars 2018 en el programa 'La mañana en Baleares" en directe. És la trentena edició d'aquest reconeixement que enguany també ha reconegut la labor del diari 'Última Hora' pel seu 125 aniversari.

Els guardonats d'aquest any són Huguet, fabricants de rajoles hidràuliques; la Fundació Trobada, dedicada a l'acollida de persones sense llar durant més de 25 anys; María Perelló, doble campiona del món de vela en la classe Optimist; La Granja, que cultiven la música pop espanyola des del 1986, i Joan Carles Bestard, reconegut actor mallorquí.

L'entrega tindrà lloc dilluns 26 de novembre a Es Molí del Comte. A l'acte hi assistiran els proclamats Populars 2018. Presidiran l'entrega dels proclamats Populars 2018 el bisbe de Mallorca i les principals autoritats locals.

"Els guardonats d'aquest any destaquen per la seva perseverança per posar el seu talent al servei dels altres, així com la seva valentia per treballar en equip i projectar l'esforç més enllà de les nostres fronteres", afirmen des de COPE Mallorca.

"Els Premis Populars, des del seu origen l'any 1980, reconeixen el treball valuós i la trajectòria de persones i institucions que configuren i milloren la vida del nostre poble i la nostra cultura", expliquen des del mitjà. Amb l'anunci d'aquest matí, culmina el procés dels dos jurats. Per una banda, els caps de departament de COPE Mallorca i per l'altra, un grup d'assessors format per Biel Mulet, Nicolás Pomar, Andreu Genovart, Kety Isern, Lluís Piña i José Luis Roses.

stats