Societat 24/11/2021

Convoquen la manifestació del 25-N de Palma a les 19 h a la plaça del Mercat

L'inici del recorregut serà l'Audiència de Palma i acabarà a la plaça d'Espanya, on es llegirà un manifest

ARA Balears
1 min
Concentració pel 25N a Palma convocat pel Moviment Feminista de Mallorca

PalmaEl Moviment Feminista de Mallorca ha convocat la manifestació del 25-N de Palma a les 19 h a la plaça del Mercat amb el lema 'Fartes de violències masclistes', amb motiu del Dia internacional de l'eliminació de la violència contra la dona. L'inici de l'itinerari serà davant l'Audiència de Palma per denunciar "l'actitud dels jutges i les seves sentències indignants sobre les agressions i violències masclistes", han assenyalat des de l'entitat.

El recorregut acabarà a la plaça d'Espanya amb la lectura d'un manifest. El Moviment Feminista recorda que durant tot l'acte serà obligatori dur mascareta i complir amb totes les mesures de seguretat vigents enfront de la covid-19.

Així mateix, recorden que "les Balears s'han posicionat tristament com la comunitat autònoma amb més víctimes de violència de gènere de tot l'Estat", encara que "per tot el territori es multipliquen les terribles agressions masclistes a dones de totes les edats i condició". Per això, l'entitat ha sol·licitat a la ciutadania que s'uneixi a aquesta manifestació per expressar el rebuig social contra la violència masclista.

Per la seva banda, el Govern balear també se suma al 25-N amb un programa que inclou concerts, activitats educatives i de conscienciació, i teatre, entre altres accions. L'acte central serà el 25 de novembre a les 12 h, amb un minut de silenci que l'Institut Balear de la Dona (IBDona) demanarà a les empreses i comerços que secundin.

stats