Societat 29/08/2019

Els controladors de passaports inicien el sisè dia de vaga denunciant pressions d'Acciona

Els treballadors demanen un increment salarial i la millora de les seves condicions de feina

Carles Tudurí
1 min
Els contraladors de passaports inicien el sissé dia de vaga denunciant pressions d'Acciona

PalmaEls controladors de passaports de l'aeroport de Palma han iniciat el sisè dia de vaga denunciant pressions de l'empresa que tñe subcontractat aquest servei, Acciona Facility. Aquest col·lectiu destaca que la companyia "continua pressionant els treballadors amb missatges i xerrades al seu lloc de feina per posar fi a la protesta".

Per aquest motiu, els treballadors demanen la implicació dels partits polítics, a qui recorden que les seves condiciones de feina són miserables. Precisament dimecres CCOO va presentar un recurs contenciós administratiu contra els serveis mínims que el Ministeri de Foment ha decretat durant aquests dies de protesta.

A través del Twitter, els treballadors van denunciar les seves condicions de feina. "Les nostres companyes, a més de canviar-se al mateix lloc que els homes i darrere de la sala de reunions de l'oficina, han d'aguantar els borratxos que arriben i els falten el respecte sense que ningú hi faci res; volem protecció", destaquen aquest dijous al seu compte.

stats