Tempesta
Societat 29/08/2023

Continuen fent feina per arreglar el moll del port de Palma on es descarrega el combustible

La infraestructura va patir danys arran de la la col·lisió entre el pretrolier i el creuer i s'ha vist parcialment danyada, tot i que el proveïment no perilla

ARA Balears
1 min
El port de Palma és la principal porta d'entrada de mercaderies a les Illes.

PalmaDesprés que el temporal fes malbé el moll on es descarrega el combustible per a Mallorca, el Govern ha assegurat que continuen els treballs de l'Autoritat Portuària de les Balears (APB) i l'empresa Exolum al port de Palma per solucionar-ne els desperfectes. La directora general d'Indústria, Ingrid de la Fuente, està duent a terme un "seguiment de la situació" i manté contacte amb els responsables de l'APB, segons ha reiterat la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia en nota de premsa aquest dimarts.

Sobre aquest tema, han afegit que aquests responsables són els que garanteixen el subministrament de combustible i estan plantejant diferents solucions perquè el moll torni a operar amb normalitat. La infraestructura va patir danys arran de la la col·lisió entre el pretrolier i el creuer, fet que va provocar que la instal·lació se'n veiés parcialment danyada. Això sí, l'APB va assegurar dilluns que no hi hauria problemes de proveïment.

stats