Societat 25/04/2018

El Consorci Serra de Tramuntana preveu destinar enguany 604.000 euros a subvencions, 202.700 euros menys que el 2017

El Consell de Mallorca anuncia que redactarà aviat el reglament de la nova marca que comercialitzarà productes agroalimentaris fets a la zona

Ara Balears
1 min
La nova marca comercial aportarà més prestigi als aliments produïts a la Serra de Tramuntana.

PalmaEl Consorci Serra de Tramuntana ha presentat aquest dimecres el pressupost que té previst destinar enguany a subvencions. En espera de la seva aprovació definitiva, prevista per a aquest dijous, proposa fer una inversió de 604.000 euros, 202.715 euros menys que l'any 2017, quan s'hi varen destinar 806.715 euros, 403.357 dels quals varen ser per als ajuntaments de la Serra, i els altres 403.357, per a particulars i entitats sense ànim de lucre.

L'anunci de la inversió prevista per a aquest 2018 s'ha fet coincidint amb la reunió que han mantingut el Consorci i els batles dels ajuntaments implicats, en la qual han pres part el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido. A la trobada, la institució insular ha anunciat que tenia previst redactar molt prest el que serà el reglament de la marca Serra de Tramuntana Patrimoni de la Humanitat, amb la qual, com ja s'avançà fa dos anys, es preveu que es comercialitzin productes agroalimentaris de qualitat elaborats en aquesta zona. La posada en marxa d'aquesta nova marca comercial té l'objectiu d'“aportar més prestigi” als aliments que es produeixen a la serra de Tramuntana.

stats