Enllaç

El cònsol del Paraguai a Miami revela els detalls del casament de Marc Anthony

El rei de la salsa s'ha casat aquest cap de setmana a la ciutat de Florida amb la model Nadia Ferreira, de 23 anys

2 min
Marc Anthony i la seva dona, la jove model Nadia Ferreira

BarcelonaEl casament del músic Marc Anthony i la model Nadia Ferreira ha sigut sobri i ha inclòs diverses mostres de la gastronomia, la música i la cultura paraguaianes, segons el cònsol del Paraguai a Miami, Justo Apodaca, que va ser un dels convidats a la celebració en aquesta ciutat nord-americana. "Realment va ser un casament molt sobri, però alhora entretingut", ha explicat Apodaca en una conversa telefònica amb el canal llatí Telefuturo.

A pesar de la voluntat dels nuvis de mantenir la intimitat del seu enllaç, l'invitat ha parlat més del compte a la televisió, i se n'han fet ressò mitjans de tot el món. Entre altres informacions sobre l'acte, el diplomàtic ha confirmat que hi van assistir personalitats mundialment conegudes com l'exfutbolista David Beckham, l'empresari mexicà Carlos Slim –la 13a persona més rica del món segons la llista Forbes del 2022–, els actors Salma Hayek i Vin Diesel i cantants com Maluma i Luis Fonsi. També hi havia entre els convidats els presidents del Paraguai, Mario Abdo Benítez, i de la República Dominicana, Luis Abinader. De fet, Victoria Beckham, que va anar al casament acompanyada del seu marit, va ser l'encarregada de vestir les dames d'honor, tal com Ferreira ha revelat en un comentari a Instagram.

Victoria Beckham ha felicitat els nuvis amb aquesta imatge

El cònsol va descriure com a "radiant", "emocionada" i amb "una bellesa única" la núvia, que va guanyar el certamen de Miss Paraguai l'any 2021. Sobre l'artista novaiorquès, fill de pares porto-riquenys, ha dit que el va veure "bastant emocionat" i que, fins i tot, "es va posar a plorar en el moment de l'entrada d'ella al casament". Anthony –de 54 anys i exmarit de Jennifer Lopez– i la seva nova dona es porten 30 anys. Mai en cap dels altres tres matrimonis del cantant de Ahora quien la parella tenien tanta diferència d'edat. A la seva anterior dona, la model veneçolana Shannon de Lima, li portava vint anys. Era només un any més gran que JLo i vuit que la seva primera dona, la model i actriu Dayanara Torres.

Anthony hauria estat al costat de tots els seus fills menys Emme, que mentre ell es casava dissabte va ser vista acompanyant la seva mare, JLo, i Ben Affleck, pels carrers de Los Angeles.

L'enllaç, que va tenir lloc al Museu d'Art Pérez, va ser presidit per l'alcalde de Miami, Francis X. Suarez, i un sacerdot va beneir els anells dels nuvis. Entre altres revelacions, el cònsol va revelar que el menú ofert als convidats va incloure plats de la gastronomia paraguaiana, com la chipa guazú (una coca elaborada a base de blat de moro) i empanades i croquetes típiques del país sud-americà.

Els assistents, a qui es va demanar entrar al casament sense telèfon mòbil per preservar la intimitat dels nuvis, van gaudir de polques i guaranías interpretades per quatre arpistes paraguaians residents a Las Vegas, Nova York i Miami, segons la informació divulgada pel cònsol. "Va ser bonica, però no exagerada, com es podria imaginar; res extravagant, res que imités cap fantasia de cap pel·lícula amb massa ficció, però sí que va tenir molt glamur", va rememorar aquesta inesperada font.

stats