Societat 12/09/2023

El Conservatori Superior canvia de director "per revertir el descens en les matriculacions"

Felipe Aguirre ocuparà el càrrec durant un any, a l'espera dels nous estatuts que regiran el procés de selecció dels directius dels centres superiors

1 min
Conservatori de Palma

PalmaEl patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE) ha nomenat Felipe Aguirre nou director acadèmic del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. Aquest nomenament, explica la Conselleria d'Educació, s'ha aprovat per un període d'un any, "durant el qual s'hauran d'aprovar els nous estatuts que establiran la forma de selecció i nomenaments dels equips directius dels centres superiors".

El canvi en la direcció del Conservatori "ve determinat per la finalització del nomenament provisional per un període de dos anys de Josep Francesc Palou".

De 193 a 157 matriculacions

Amb el nou equip directiu "es vol revertir la tendència al descens de les matriculacions, que des de 2021 han passat de 193 a 157, a més de la incorporació de nous estudis, la creació de nous màsters i estudis de postgrau o la unificació en el mateix centre dels estudis artístics de Conservatori Superior i Professional, ESADIB i Escola de Disseny", detalla Educació.

stats