Societat 12/02/2019

El Consell de Menorca impulsa el mapa turístic del producte local amb 30.000 exemplars

Es distribuirà a les fires internacionals de turisme i en els punts d'informació turística de Menorca

Iván Martín
1 min
El mapa turístic d'Agroxerxa i la Fira Arrels són els dos principals eixos de treball del Consell en la promoció del producte local.

MaóEl Consell Insular de Menorca ha presentat el nou mapa turístic del producte local d'Agroxerxa. Es tracta d'un mapa que neix amb una vocació turística, presentat en sis idiomes, però també com a guia per als residents. En total, s'hi identifiquen 328 punts de venda i restaurants. La Direcció Insular de Medi Rural i Marí i la Fundació Foment del Turisme de Menorca en cofinancen una tirada inicial de 30.000 exemplars.

El mapa estarà a disposició de tots els productors i els punts de venda tindran a la seva disposició un paquet de mapes de manera gratuïta per distribuir entre els seus clients. A més, el mapa es distribuirà a les fires internacionals de turisme i en els punts d'informació turística de Menorca. També es podrà consultar a través d'una aplicació mòbil per a Android i a la web, on hi haurà, a més, una descripció de tots els productes i fitxes de punts de venda amb fotografies dels establiments per millorar-ne la visibilitat.

Agroxerxa és una iniciativa impulsada per l'Observatori Socioambiental de Menorca (Obsam) per donar a conèixer tots els productes agroalimentaris del sector primari de l'illa. La plataforma inclou productes de la terra i de la mar. La mitjana de visites mensuals s'eleva a 2.000, i s'hi detallen 115 productors, 231 punts de venda, 97 restaurants i 26 punts de venda en línia. A més, s'hi poden trobar més de 600 varietats de productes.

stats