Societat 04/01/2020

El Consell de Menorca amplia la consulta ciutadana de la Llei Reserva de la Biosfera

La decisió de prorrogar aquest termini, que va començar el 4 de desembre, obeeix al fet que s'ha detectat un error tècnic en el formulari digital

Ara Balears
1 min
L'objectiu de Menorca és crear un nou distintiu que serveixi d'enllaç entre productors i administració.

PalmaEl Consell de Menorca ha anunciat aquest dissabte l'ampliació del període de consulta pública de l'avantprojecte de Llei Reserva de la Biosfera fins al pròxim 20 de gener. La consulta, que expirava inicialment dimarts, 7 de gener, té com a finalitat elaborar un avantprojecte sòlid, fonamentat amb opinions de la ciutadania, empreses i entitats socials, segons ha informat l'agència Efe.

La decisió de prorrogar aquest termini, que va començar el 4 de desembre, obeeix al fet que s'ha detectat un error tècnic en el formulari digital habilitat per emetre consultes sobre el text legislatiu, que s'ha corregit.

El Consell, per mitjà de l'Agència Menorca Reserva de la Biosfera, ha posat a disposició dels interessats un formulari. També es detallen els aspectes bàsics que pretén abordar la llei i se'n descriu el procés i els punts més rellevants.

Finalitzat el procés de consulta pública, es recolliran totes les opinions emeses i es durà a terme la redacció de l'avantprojecte de proposició de llei, encarregat al jurista menorquí Ferran Pons.

stats