IBDona
Societat 10/08/2023

El Consell de Mallorca i l'IBDona "ja fan feina" per millorar i ampliar els programes

L'objectiu és oferir un servei òptim a les usuàries

ARA Balears
1 min
La directora insular de Famílies del Consell de Mallorca, Maria Garrido, la directora insular de Coordinació, Sandra Morell i la directora de l’IBDona, Catalina Maria Salom

PalmaEl Consell de Mallorca i l'IBDona s'han reunit aquest dijous, en la que ha estat una primera trobada a la institució insular, amb l'objectiu d'establir les bases de coordinació de les actuacions en matèria de dona i igualtat i oferir un servei òptim a les usuàries.

"El nostre objectiu és tenir un servei d'atenció potent, efectiu i coordinat, en què totes les dones tinguin molt clars els serveis que oferim. És fonamental evitar duplicitats i descoordinació entre dos departaments tan importants", ha assegurat la directora insular de Famílies, Maria Garrido.

Ambdues institucions s'han compromès a mantenir un contacte permanent per fer possible una coordinació efectiva i s'han establert algunes de les línies de col·laboració en aquest mandat. "Els temes de la dona i d'igualtat són una prioritat. De fet, ja s'està fent feina per millorar i ampliar els programes", ha conclòs Garrido.

stats