Societat 07/04/2022

El Consell de Mallorca inverteix 158.000 euros en la millora del ferm de diferents trams de la carretera de Sineu

Les actuacions s'han fet en nou quilòmetres, passant per Son Llàtzer, Puntiró i ses Olleries

ARA Balears
1 min
Un dels trams renovats

PalmaEl Consell de Mallorca ha renovat diferents trams de la carretera de Sineu (Ma-3011) al pas per Son Llàtzer, pel mal estat en què es trobava en aquesta via. Les actuacions s'han concentrat en més de nou qilòmetres, passant per Son Llàtzer, Puntiró i ses Olleries. Les obres han durat una setmana i han costat 158.000 euros, informa la institució insular en una nota.

"Aquestes obres es fan pensant en la seguretat dels ciutadans perquè una de les prioritats del Consell és mantenir les carreteres de l'Illa en el millor estat possible", ha dit el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Ivan Sevillano. "Feim un esforç continu per potenciar la inversió i millorar la xarxa de carreteres secundàries de Mallorca", ha afegit.

El servei de carreteres ja havia fet "diverses actuacions" de manteniment en aquests punts, en què arreglà clots i el ferm, però no eren suficients, ja que "aquesta via suposava un perill per a ciclomotors, ciclistes i turismes", apunta. Per això s'han fet obres de millora del tram a les zones més deteriorades i, a més, s'ha posat una capa de rodament nova.

stats