Societat 14/05/2020

El COMIB farà tests per conèixer l'estat immunològic davant el covid-19 de 1.300 metges de les Illes

L'entitat considera necessari que s'extremin els controls per assegurar la salut i reduir la transmissió de la malaltia entre el personal sanitari

Ara Balears
1 min
La campanya de tests del COMIB es desenvoluparà des d'aquest dijous al 24 de maig

PalmaEl Col·legi Oficial de Metges de Balears (COMIB) facilitarà de manera gratuïta tests serològics per conèixer l'estat immunològic davant el covid-19 als 1.300 col·legiats que fan exercici privat i mixt de la professió i que ho desitgin, segons ha informat l'agència Efe.

L'entitat considera necessari que s'extremin els controls per assegurar la salut i reduir la transmissió de la malaltia entre el personal sanitari assistencial. L'objectiu d'aquesta mesura és salvaguardar l'exercici ètic i deontològic de la professió mèdica, així com garantir la seguretat dels pacients, segons ha detallat l'entitat col·legial.

La campanya, que es desenvoluparà d'aquest dijous al 24 de maig, està destinada a cobrir les necessitats dels col·legiats de les Balears, als quals no es fan proves serològiques en el seu context professional (treballen en administracions no sanitàries i en l'exercici lliure o privat de la professió).

Aquest col·lectiu de metges, actualment, engloba uns 1.300 col·legiats a les Illes. El COMIB ha assenyalat que la campanya té el suport de l'Associació d'Informadors Tècnics Sanitaris de Balears.

stats