Societat 23/08/2021

Comencen les tasques de millora del manteniment de la murada de Palma gràcies al nou contracte de neteja

Es faran des de la zona de l'Hort del Rei fins al Baluard del Príncep i els edificis municipals catalogats

ARA Balears
1 min
La murada del Baluard de Palma.

PalmaAquest dilluns han començat les tasques de millora del manteniment de la murada de Palma gràcies al nou contracte de neteja, restauració i manteniment que ha signat l'Ajuntament de Ciutat. Segons ha informat el Consistori, les millores es faran des de la zona de l'Hort del Rei fins al Baluard del Príncep i els edificis municipals catalogats (BIC), un espai que suma 1.450 metres lineals i que aglutina bona part del patrimoni de Palma.

El nou contracte va ser adjudicat a l'empresa especialitzada Refoart durant els pròxims quatre anys per un import de 794.035 euros i inclou, entre altres funcions, la neteja de pintades vandàliques a l'espai urbà quan faci falta. En el cas de les pintades que s'hagin fet a elements catalogats, l'empresa especialitzada determinarà quins sistemes d'eliminació de la pintura es fan servir i farà assajos abans d'esborrar-les.

Així mateix, les tasques que han començat aquest dilluns tenen com a objectiu principal fer la neteja de les males herbes incrustades a la murada, segons han informat la tinent de batle d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, i el coordinador general d'infraestructures, Lluís Sureda.

stats