Racisme
Societat 18/12/2022

El Club Voleibol Manacor retira el carnet a un soci per fer comentaris racistes

L'home ha insultat un jugador de l'equip contrari, el club Melilla Sport Capital

ARA Balears
1 min
Imatge de la jornada d'aquest cap de setmana.

PalmaEl Club Voleibol Manacor ha expressat públicament la condemna sense pal·liatius als insults racistes que s’han sentit aquest cap de setmana des de les grades del pavelló M. À. Nadal contra el jugador Jean Pascal Diedihou en el marc de la dotzena jornada de Superlliga que ha enfrontat el ConnectaBalear CV Manacor amb el Melilla Sport Capital.

El club manacorí, després de reaccionar enèrgicament contra aquests fets al final del partit, ha retirat el carnet de soci a l’aficionat que des de la grada va proferir els insults. Així mateix, l'entitat s'ha disculpat públicament amb els jugadors i club visitants.

De fet, la presidenta del club, Maria Antònia Perelló, s’ha posat en contacte amb el jugador víctima dels insults per demanar-li disculpes en nom del club i per expressar el rebuig a aquest comportament. Perelló ha advertit que "la junta del club no tolerarà aquests comportaments a la seva pista".

D’altra banda, l’entrenador de l'equip, Lluís Enric Molada, juntament amb el cos tècnic i la plantilla de jugadors, ha emès un comunicat demanant disculpes pels fets i condemnant "sense fissures qualsevol discriminació per raó d'ètnia, sexe o idees". Molada ha expressat la “repulsa davant de qualsevol conducta xenòfoba o d’intolerància a l’esport i a la nostra competició en particular”. Afirma, així mateix, que les conductes individuals no representen “ni el sentir dels seguidors del voleibol en general, ni dels clubs participants”.

stats