Societat 23/08/2020

Ciutadella es planteja tallar el trànsit a la nit al Pla per evitar-hi botellades

El municipi ha posat en marxa un dispositiu especial per evitar aquestes reunions

Ara Balears
1 min
El Govern va prohibir les botellades a tots els espais públics de les Balears com ara carrers, parcs, places i aparcaments.

PalmaCiutadella ha posat en marxa un operatiu especial per controlar les botellades que es fan els caps de setmana a la zona d'oci del Pla amb l'objectiu d'evitar-hi les aglomeracions i, com a conseqüència, l'augment dels contagis de covid-19. Segons informa Efe, agents de la Policia Local i de la Policia Nacional s'han coordinat per reduir aquest tipus d'actes que han proliferat en les darreres setmanes.

Durant la matinada de divendres es va actuar a Cala en Blanes i al Pla, i es van rebre fins a 22 avisos de ciutadans denunciant aglomeracions en diferents punts del municipi. També es va alertar sobre locals que incomplien l'horari de tancament.

A més, el Consistori valora tallar el trànsit i aparcament de vehicles durant el vespre al Pla si continuen hi les botellades en els pròxims dies. Sembla que s'han detectat molts cotxes que transporten fins a la zona grans quantitats de begudes alcohòliques.

Segons les darreres dades, que la Conselleria de Salut va fer públiques divendres, a Menorca hi ha un total de 87 casos actius. A l'hospital Mateu Orfila hi ha una persona contagiada ingressada a l'UCI, mentre que dues són a planta al centre hospitalari. També continuen dos professionals sanitaris positius i dos en aïllament domiciliari. 84 persones són seguides per les UVAC.

stats