Societat 08/02/2022

Ciutadella inicia el procés per a reobrir els cinemes del Canal Salat

Les sales estan tancades des de l'any 2020 per les dificultats de la pandèmia

Iván Martín
1 min
Edifici que acull les sales de cinema del Canal Salat de Ciutadella.

CIUTADELLAL'ajuntament de Ciutadella ha tret a concurs la licitació per la concessió administrativa de les dues sales de cinema i el bar del complex cultural del Canal Salat, amb l'objectiu de recuperar l'activitat cinematogràfica que es va tancar el mes de setembre de 2020 a causa de les dificultats econòmiques provocades per la crisi sanitària de la covid-19.

L'empresa que gestionava aquest espai va renunciar per la inviabilitat econòmica per a mantenir l'activitat i les restriccions del Govern Balear que impedien vendre i consumir begudes i menjar a l'interior del complex. Per aquest motiu, el consistori s'ha fixat com a repte reobrir les sales, que representen l'única oferta cultural i d'oci existent a Ciutadella.

El cànon de licitació sobre el qual les empreses presentaran les seves ofertes és de 8.000 euros anuals, i la concessió serà per un període de sis anys, amb la possibilitat d'ampliació de dues pròrrogues més d'un any respectivament. L'oferta ha d'incloure la projecció de cinema comercial i una proposta alternativa cultural associada amb el món del cinema o d'oci que s'adeqüi a l'espai.

En cas de confirmar-se la reobertura dels cinemes del Canal Salat, Menorca recuperaria els dos complexes cinematogràfics i s'afegiria a les sales Ocimax de Maó.

stats