Societat 24/02/2023

Ciutadella donarà feina a tres persones per complir les penes a benefici de la comunitat

L'objectiu és donar oportunitats des de l'administració pública a totes les persones, independentment del seu moment vital i condició legal

Iván Martín
1 min
Imatge de l'ajuntament de Ciutadella.

MAÓL'Ajuntament de Ciutadella ha renovat el conveni amb el Ministeri de l'Interior per al compliment de les penes de treball en benefici de la comunitat. D'aquesta manera, la institució local facilitarà el compliment mitjançant feines en els diferents serveis municipals.

En concret, es donarà la possibilitat que fins a un màxim de tres persones puguin complir les seves penes mitjançant treballs en benefici de la comunitat duent a terme tasques de manteniment i millora d'edificis i instal·lacions, titularitat de l'Ajuntament.

L'objectiu de la iniciativa és donar oportunitats des de l'administració pública a totes les persones, independentment del seu moment vital i condició legal. Cal recordar que la institució ja havia ofert en anys anteriors aquesta col·laboració amb la Secretaria General d'Institucions Penitenciàries i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

stats