Societat 15/08/2020

Una cinquantena d'infants i professors de la guarderia de Can Misses donen negatiu en coronavirus

El centre està tancat des de dijous després que una educadora donàs positiu

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de l'hospital de Can Misses. / ARA BALEARS

PalmaLes primeres 51 proves PCR fetes a infants i al professorat de l'escola bressol Garritis de Can Misses han donat negatiu en coronavirus, segons ha informat l'agència Efe amb informació de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. La guarderia, que és un servei de l'hospital Can Misses per al personal sanitari, està tancada de manera preventiva des d'aquest dijous.

En concret, els resultats es corresponen a les proves fetes a 45 dels menors i a sis professors, després que una educadora donàs positiu en covid-19. Encara, però, falten per rebre set resultats de PCR que es van fer divendres als alumnes que no havien acudit al centre.

Les proves es van fer per mitjà d'un dispositiu urgent que va posar en marxa l'Àrea de Salut de les Pitiüses al centre. Una vegada acabi aquest primer cribatge, es farà un segon cicle de proves PCR als 51 infants i les 6 professores, entre dilluns i dimarts, que són les dates en què es compleixen deu dies des del possible contacte estret amb un positiu.

Juntament amb aquest centre, a Eivissa també s'ha tancat l'escoleta de Benirràs, al municipi de Sant Joan. En aquest cas, una alumna va donar positiu en coronavirus.

stats