Societat 01/12/2023

La ciència més divertida arriba aquest dissabte a Palma

La UIB i Naukas organitzen un espectacle de divulgació científica de franc i per a tots els públics

1 min
Una de les actuacions de Naukas Palma 2022

PalmaNaukas Palma, 360° de Ciència arriba aquest dissabte, 2 de desembre, al Palau de Congressos de Palma. Es tracta d'un xou de ciència en el qual cada ponent intervé durant uns 20 minuts aproximadament, amb un llenguatge planer, atractiu i comprensible per a tothom, per arribar a tota classe d'espectadors. Hi intervindran tres presentadors i 17 ponents, entre investigadors de les Illes Balears i divulgadors especialitzats en la comunicació de la ciència, procedents de les Balears i d'altres llocs d'Espanya.

Es tracta d'un espectacle gratuït, que es desenvoluparà en dues sessions de matí i horabaixa, de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores, organitzat per la Universitat de les Illes Balears i la plataforma de divulgació científica Naukas. L'espectacle es podrà seguir també en directe per videoconferència.

En aquesta edició, els temes que es tractaran estan vinculats a la pol·linització i les abelles; neurociències, filologia, genètica, intel·ligència artificial, biotecnologia, oceanografia, biologia i història, entre d'altres.

Naukas és una plataforma de divulgació científica formada per més de 160 investigadors, professors, periodistes i científics. Disposa d'una xarxa de webs formada per 15 blocs i ha fet nombroses activitats divulgatives.

stats