Societat 21/10/2020

Cerquen dos migrants que es varen escapar de l'hotel d'Eivissa on complien quarantena

Les dues persones havien donat negatiu en covid-19, però estaven en aïllament per haver estat en contacte amb un cas positiu

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional i la Guàrdia Civil cerquen dos migrants que es varen escapar d'un hotel d'Eivissa on estaven en quarantena perquè eren contactes estrets de positius en covid-19, segons ha informat l'agència Efe. Es tracta de dos joves d'origen magribí que varen donar negatiu en coronavirus.

Aquesta setmana, la quarantena s'ha ampliat per a tots dos i també per a altres migrants aïllats, després de registrar-se entre ells un nou cas positiu, que ha estat traslladat a l'hospital de Can Misses. La Guàrdia Civil, que vigila l'establiment on s'allotgen els migrants, va descobrir aquest dimarts l'absència dels dos joves i va activar l'operatiu de cerca.

La Delegació del govern destaca que no són delinqüents ni fugitius, ni suposen un risc per a la salut pública, ja que tots dos són negatius en covid-19. A l'hospital Can Misses hi ha actualment quatre migrants ingressats amb coronavirus, el nou cas positiu i tres més arribats aquest cap de setmana, quan es va registrar el desembarcament de 49 persones a les Pitiüses.

stats