Tercer dia de recerca de la dona que va caure a la mar a Portocolom

El seu home es va llançar a l'aigua, però no la va poder rescatar 

La dona que va caure a la mar a Portocolom continua desapareguda. Els Agents del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil duen a terme un operatiu de recerca per tercer dia consecutiu, des de dimecres, quan la dona francesa, d'uns 35 anys, va caure a la mar accidentalment a la platja de l'Algar, segons informa l'112.

La Guàrdia Civil ha explicat que la recerca és dificultosa a causa de les condicions meteorològiques adverses. "Hi ha molta correntia a la mar i és molt complicat", expliquen. Per aquest mateix motiu, la recerca es va haver d'aturar aquest dijous a les 12.30 h. Aquest divendres continuaran fins que el temporal ho impedeixi, afirmen. 

L'incident es va produir a les 16.00 h de dimecres, quan la dona i la seva parella passejaven per la zona. El seu marit es va tirar a l'aigua per salvar-la, però no va aconseguir fer-ho. Després va telefonar al servei d'emergència. Segons ha pogut confirmar l'ARA Balears, la dona no sap nedar. Després de rebre l'avís, es va traslladar al lloc un helicòpter de Salvament Marítim, a més de membres de la Policia Local de Felanitx i la Guàrdia Civil. 

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF