Societat 13/01/2020

Un centenar de persones es concentren a Palma "fartes de la violència sexual"

Han mostrat el seu rebuig per la violació grupal d'una nina de 13 anys a Palma que es va produir el passat 24 de desembre

Ara Balears
1 min

PalmaUn centenar de persones, la majoria dones, s'han concentrat aquest dilluns a la plaça d'Espanya per expressar el seu rebuig per la violació grupal d'una nina de 13 anys a Palma que es va produir el passat 24 de desembre, segons ha informat l'agència Efe. Aquesta violació ha destapat que 16 menors tutelats per l'IMAS, 15 nines i un nin, han estat explotats sexualment.

A la concentració han assegurat que estan "fartes de violències sexuals". Aquest missatge, juntament amb el lema 'Només sí és sí', era el que recollia la pancarta que encapçalava la concentració, convocada per a les 20 h pel Moviment Feminista de Mallorca.

Durant la manifestació han llegit un manifest condemnatori contra la violència masclista, tant pel cas d'agressió sexual d'una nina de 13 anys com per l'assassinat d'una dona i la seva filla la nit dels Reis a Esplugues de Llobregat. Les manifestants han cridat consignes com "jo sí que et crec, germana" i "visca la lluita feminista".

stats