Societat 01/12/2020

La cavalcada dels Reis de Palma es farà sense públic i només es podrà seguir per IB3

L'Ajuntament proposa més de 80 activitats per a aquest Nadal

Ara Balears
1 min
Els Reis d'Orient arriben al moll Vell de Palma a bord del 'Rafel Verdera'

PalmaCom cada any, la cavalcada dels Reis de Palma començarà quan arribin al moll Vell de la ciutat, però el seu recorregit no serà com és costum. A causa de la pandèmia del covid-19 i per evitar aglomeracions, l'Ajuntament de Palma ha informat que enguany la cavalcada es farà sense públic i només es podrà veure per IB3.

A més, els patges reials arribaran per cinc llocs diferents entre el 30 de desembre i el 2 de gener per evitar que hi hagi molta gent. Concretament, recolliran les cartes dels més petits al parc de les Fonts, el parc Rosa Bueno, la plaça de Serralta, el parc Krekovic i la plaça de Cort.

Aquestes mesures s'inclouen dins del programa de les festes de Nadal 2020 que l'Ajuntament va presentar aquest dilluns i que conté prop de 80 activitats que es faran fins al pròxim 15 de gener. El document, que es divideix en nou eixos temàtics, s'ha presentat en un format digital. Tot i que inicialment la festa de l'Estendard no apareix en el programa, el podria incloure en els pròxims dies, ja que encara no s'ha definit el format que tindrà.

La majoria de les propostes que ha fet el Consistori per a aquest Nadal són de tipus familiar i inclouen contacontes, jocs i tallers, entre d'altres. També hi ha cinc activitats de caràcter esportiu, entre les quals destaquen la correguda de Sant Silvestre, que es farà dia 27 de desembre al castell de Bellver.

stats