Madrid
Societat 01/12/2023

Cau un helicòpter en plena M-40 de Madrid

L'accident s'ha produït a prop del pavelló de fires IFEMA

ARA Balears
2 min
Moment en que els serveis d'emergències han arribat fins al lloc del succés

PalmaUn helicòpter amb dues persones a bord ha caigut a la carretera M-40 de Madrid. L'accident ha provocat un traumatisme cranioencefàlic lleu a un dels ocupants i una possible fractura de fèmur a l'altre. Un conductor que circulava per la via també ha resultat ferit: ha sofert talls lleus per culpa dels vidres.

Segons fonts d'Emergències Madrid i de la Guàrdia Civil, la caiguda de l'helicòpter, de color groc amb matrícula F-HPUX, s'ha produït a les 10.20 h a la mitjana de l'M-40, a l'altura del Campo de las Naciones, pròxim al pavelló d'IFEMA, on aquests dies s'ha fet la fira d'aviació European Rotors. Diverses dotacions de bombers de l'Ajuntament de Madrid i el Samur-Protecció Civil s'han desplaçat al lloc dels fets. Un dels ocupants de l'helicòpter n'ha pogut sortir pel seu propi peu, mentre que l'altre ha hagut de ser rescatat pels Bombers. Ara tots dos són a l'hospital. 

La Direcció General de Trànsit ha tallat un carril en cada sentit de l'M-40 per a facilitar les tasques dels serveis d'emergència i de retirada del vehicle, però no ha interromput la circulació de la via que, està sent complicada. L'equip Pegaso, que es dedica a la seguretat de l'espai aeri de la Comandància de la Guàrdia Civil a Madrid, està investigant les causes de l'accident.

Cau un helicòpter amb dos ocupants a la M-40 de Madrid

La fira d'aviació European Rotors va tancar les portes ahir, després de quatre dies d'activitat, i es presenta com una de les més importants en el sector de l'aviació d'helicòpters i és una de les més grans d'Europa.

[Estem treballant per ampliar aquesta informació]

stats